Хубчев може да е "пич", но предпочита да го замерят с чимове


Хубчев може да е "пич", но предпочита да го замерят с чимове
Снимка: БГНЕС

1766 0

Петър Хубчев даде поредната си любопитна пресконференция, на която сподели мнението си за колектива в националния отбор. Той обаче не се интересува какво мислят играчите за него, а какво показват като едно цяло на терена.

"Аз ви казвам, че те ще кажат, че всичко е супер, не е било такъв колектив, условията са супер, треньорите са пичове, но мен това не ме интересува. За мен добрият колектив се показва по време на мача. Бас хващам с вас, че ще кажат, че всичко е перфектно. Предпочитам да са ми сърдити, но на терена да хвърчат чимове", каза Хубчев.

"Алиби ще намеря винаги - тежка група, много сериозни противници, но няма да го направя. Дано се получат нещата така, както сме ги замислили, коментира Хубчев атмосферата преди Швеция.

"Каквито и лозунги да вдигаме, каквито и призиви да правим, хората няма да повярват. Наслушали са се на политически и други обещания. С добра игра ще върнем хората на трибуните. В това отношение имаме напредък. Всичко друго е популизъм. Ако бяхме спечелили в Беларус, стадионът щеше е пълен", сигурен е Хубчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички