В Англия: На феновете ще е трудно да намерят на карта къде се намират клубовете на българските играчи


В Англия: На феновете ще е трудно да намерят на карта къде се намират клубовете на българските играчи
Снимка: Getty Images/Guliver

7512 0

Медиите в Англия са категорични, че "Трите лъва" ще постигнат разгромна победа срещу България тази вечер. Според изданията на Острова, ако отборът на Гарет Саутгейт не победи, то това би било истинска катастрофа.

"България е без победа в квалификациите и изпусна преднина от 2:1 срещу Косово у дома, за да загуби с 2:3. Те нямат имена, които са познати за английските фенове. В тима има футболисти, които са родени в Бразилия.

Един от тях е Вандерсон, който е познат на привържениците на Арсенал от мачовете срещу Лудогорец в групите на Шампионска лига през 2016-а (б.р. - Марселиньо е пропуснат). Този отбор на България няма абсолютно никакъв опит на най-високо ниво. Ще е истинска катастрофа, ако Англия не победи. Прогноза - 4:0", пише Daily Telegraph.

"В тима няма нито един играч, който да се доближава до елитно ниво. На много от феновете на футбола в Англия ще им бъде трудно да намерят на карта къде се намират клубовете на българските играчи, да не говорим за самите състезатели. Единственият, за когото вероятно сте чували, е Ивелин Попов от Ростов. 3:0 е най-малкото, с което ще си тръгнат гостите. Това е просто поредният двубой за националния отбор на Англия, в който той не би трябвало да има затруднения", пък пише Independent.

Guardian обаче се сети за единствения българин, отбелязал гол на "Уембли" - Георги Аспарухов - Гунди. Ето и материала, който посветиха на легендарния български нападател.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички