Унгарските фенове към БФС: Жалък съюз, евтиният алкохол вреди на здравето!


Унгарските фенове към БФС: Жалък съюз, евтиният алкохол вреди на здравето!

1678 0

Организираните фенове на унгарския национален отбор отправиха пожелание за успех към тима в днешната евроквалификация с България. Те няма да присъстват в София, не и като група.

Привържениците, които наричат себе си "Карпатска бригада 09", се подиграха с БФС, наричайки ги "жалък съюз" и им пожелаха да пият качествен алкохол. Унгарските запалянковци пожелаха успех на българските си събратя в днешния протест срещу ръководството на родния футбол.

Трудно е да формулираме мислите си и да изразим чувствата си след изминалите дни и седмици. Всички са наясно какви условия "създадоха" около тази съдбовна среща асоциацията на съперника ни, с ефективното съдействие на УЕФА.

Надяваме се това да не се отрази на представянето на нашия отбор и той все пак да покаже на какво е способен на терена. Дайте всичко от себе си, момчета!

Нашата група днес няма да присъства организирано в София поради известното закъснение. Пожелаваме на унгарските фенове, които пътуват въпреки затворените врати, безопасно пътуване, а на българските фенове пожелаваме успех в борбата срещу техния жалък съюз.

И накрая, бихме искали да отправим послание към – все още – компетентните български лидери. Бихме искали да ги поканим на езерото Балатон през лятото като духовно освежаване. По-точно до езерото Веленце. Или езерото Тиса и околностите му през есента.

Съжаляваме, но планината Токай все пак би била най-идеалната. Пийте нещо качествено, евтиният алкохол е вреден за здравето!", написаха от "Карпатска бригада'09". А ето как смятат да протестират родните фенове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички