Унгария - България по ТВ: Къде да гледаме квалификацията за Евро 2024?


Унгария - България по ТВ: Къде да гледаме квалификацията за Евро 2024?
Снимка: Ivan Ivanoff / LAP.bg

11338 0

Тази вечер България ще изиграе втората си квалификация в опит за класиране на Евро 2024. Националният ни отбор гостува на Унгария, където ще търси да запише първи точки в групата след загубата от Черна гора у дома.

Съставът на Младен Кръстаич ще се надява поне на равенство, за да запази някакви шансове за класиране на Европейското първенство догодина и да сложи край на дългото чакане за класиране на голям форум. Задачата обаче няма да е никак лесна, като домакините ще се радват на пълен стадион и гореща подкрепа. Битката на стадион "Ференц Пушкаш" започва от 21:45 часа и ще може да я следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

ВИЖТЕ ОЩЕ: В цял свят ТОТАЛНО отписаха България срещу Унгария

Лошата новина часове преди сблъсъка е, че националният ни селекционер няма да може да разчита на Петко Христов заради контузия в десния крак. С отбора не пътува и Антон Недялков, който пропусна и срещата в Разград срещу черногорците.

Унгарците загряха за мача с България с победа с 1:0 над Естония в приятелски мач. След второто поражение от Италия, „маджарите“ с в серия от два успеха и едно реми. Опитният бранител Атила Фиола няма да е на разположение на Марко Роси, както и играчът на Лайпциг Петер Гулачи и халфът на Унион Андраш Шафер. Преди двубоя Кръстаич заяви, че е наясно колко тежък двубой ни очаква пред пълен стадион.

Срещата между България и Унгария ще може да наблюдавате пряко по БНТ и БНТ 3. Тези от вас, които не могат да гледат срещата, могат да следят мача на България НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG 

ВИЖТЕ ОЩЕ: БРУТАЛНО ДВИЖЕНИЕ В КОЕФИЦИЕНТИТЕ ЗА УНГАРИЯ - БЪЛГАРИЯ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички