Илия Груев за Унгария: Това ще е най-сериозният ни съперник в последните ни 5 мача


Илия Груев за Унгария: Това ще е най-сериозният ни съперник в последните ни 5 мача
Снимка: GettyImages

2544 0

Илия Груев взе участие в пресконференцията на националния ни отбор по футбол преди срещата с Унгария утре (27 март) от квалификационния цикъл за Евро 2024. Футболистът на Вердер Бремен вярва, че "маджарите" ще са най-голямото предизвикателство за младия ни отбор.

"Очаквам динамичен мач, имат много добри футболисти, някои играят в Бундеслигата и ги познавам. Това ще е най-сериозният ни съперник в последните ни 5 мача. Ще бъде пълен стадионът. Трябва да се радваме и мисля, че точно заради такива мачове играем футбол", каза Груев.

"Собослай е много добър футболист, има много класа. Трябва да внимаваме с ударите му от далечна дистанция. Но и другите - Вили Орбан, Шалай от Фрайбург. Важно за нас обаче е да играем ние нашия футбол и да се концентрираме върху нас, а не върху Унгария".

"Беше много жалко, че паднахме, бяхме много разочаровани. Заслужавахме да бием. Знаем утре какъв мач ни чака, знаем, че можем. Най-важното е резултатът. Не е важно как ще победиш, а да победиш".

"В Германия са пълни стадионите, знам какво е да се играе в такава атмосфера. Ще има моменти, където трябва да внимаваме да не допуснем гол и тогава стадионът ще се усети. Но тогава трябва да спреш, да не допуснеш гол и да минат тези 5-10 минути. Трябва да не допускаш това, което се случва на стадион, да ти влияе вътре в теб", добави националът.

Ето какви са очакванията и на националния селекционер Младен Кръстаич.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички