"Ултрас Левски" изригна срещу БФС и "аматьорите" в МВР: Апотеоз на падението на едно велико футболно поколение


"Ултрас Левски" изригна срещу БФС и "аматьорите" в МВР: Апотеоз на падението на едно велико футболно поколение
Снимка: Levski.bg

2207 0

"Синята" фракция "Ултрас Левски" е поредната, която се присъдини с позиция срещу БФС и срещу МВР. Привържениците на столичния тим определиха като "долна лъжа" твърденията за бой между различни организации, както обясняваше СДВР.

От групировката определиха управляващите ни футбола като "самозабравили се нагляри", като поискаха оставки по "веригата аматьори" в МВР.

Ето и цялото съобщение от феновете:

"Вчерашната вечер беше апотеоз на падението на едно велико футболно поколение. Циничните интервюта след мача от безбожно самозабравилите се нагляри, в каквито са се превърнали доскорошните любимци на поколения българи, нагледно обясняват цялостните събития извън стадиона - само и единствено омраза към позорния БФС, достигнала до точката на кипене.

Незабавно вън от футбола ни, плява проклета! Незабавни оставки и потъване вдън земя, където никога повече да не чуем за вас.

И да не пропуснем “органите на реда”, които се опитват да оправдаят безумията си със смешни и жалки твърдения за бой между фенове на различни отбори. Долна лъжа! Затова незабавни оставки и уволнения на всички по веригата аматьори, некадърници и комплексари в редиците на МВР от министри до главни оперативни риалити шоу звезди, доказали с години абсолютна некомпетентност, непознаване на материята и незнание как да се справят със служебните си ангажименти!".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички