УЕФА прати съдия, запомнен с червени картони, за Черна гора - България


УЕФА прати съдия, запомнен с червени картони, за Черна гора - България
Снимка: GettyImages

1668 0

УЕФА обяви, че германският арбитър Харм Озмерс ще ръководи европейската квалификация между Черна гора и България от група "G". Тя е насрочена за 10 септември от 19:00 часа в Подгорица.

Помощници на Озмерс ще бъдат Роберт Кемптер и Доминик Шаал, а четвърти съдия е Роберт Хартман – също от Германия. Делегат на УЕФА е Рудолф Репка от Чехия, а съдийски наблюдател Тони Асумаа (Финландия).

"Лошата слава"

Всъщност арбитърът е добре познат в България от отсъжданията си в Пловдив преди 3 години, когато ръководеше квалификацията от Лига Европа между Локомотив Пловдив и Тотнъм. Тогава грандът обърна за крайното 2:1, а съдията изгони с директни червени картони Диниш Алмейда и Бирсент Карагарен от родния тим.

Озмерс е сред популярните съдии в родината си на база "показани картони". Той е един от тримата рефери в Германия с най-висок процент изгонени от терена играчи, като в последните си осем мача във всички турнири е показал четири червени картони. 

Ето къде да гледате контролата България - Иран НА ЖИВО  по ТВ!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички