Кирил Десподов: След трансфера съм още по-мотивиран, не само за ПАОК, но и за националния


Кирил Десподов: След трансфера съм още по-мотивиран, не само за ПАОК, но и за националния
Снимка: Getty Images

1553 0

Кирил Десподов заяви, че националният отбор по футбол е мотивиран до краен предел, за да стигне до първата си победа за 2023 година. Тимът ни има приятелски сблъсък с Иран, който е в четвъртък (7 септември) в Пловдив, както и за квалификацията с Черна гора 3 дни по късно.

След трансфера в ПАОК мотивиран до краен предел

"Ние предния мач бяхме много близо до победим и то отбора на Сърбия. А всички сме наясно с него и какво представлява. Ние си оставяме сърцето и душата не терена. Така ще бъде и за в бъдеще. Защото мисля, че така са селектирани играчите от треньора.  Силно вярвам и ще направим всичко възможно да стигнем до първа победа за 2023 година. Разбрах, че очакваме доста фенове, което много ни радва", заяви Десподов на официалната пресконференция.

"За новия отбор не мисля, че трябва да коментирам, изключително съм щастлив и съм дори още по-мотивиран. Не само за ПАОК, но и за тук. Има вълнение във всички нас, защото Пловдив заслужава всичко това. Тук умират за футбол, ще направим всичко възможно да ги зарадваме. Ето вижте какъв красив стадион са направили Ботев Пд, Локомотив също строят. Заслужават такъв мач", допълни Десподов. Младен Кръстаич също гарантира, че отборът "ще изяде тревата", за да стигне до победата.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички