България - Иран по ТВ: Къде да гледаме приятелския мач?


България - Иран по ТВ: Къде да гледаме приятелския мач?
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

6940 0

Националният отбор на България по футбол ще се изправи срещу Иран в приятелска среща. Двубоят на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив е тази вечер, 7 септември, от 19:00 часа.

"Лъвовете“ бяха близо до победата в последния си официален мач – европейската квалификация със Сърбия на 20 юни в Разград, но късен изравнителен гол на „плавите“ ни остави без успех в последните четири срещи – загуби от Черна гора и Унгария, както и равенство срещу 10 от Литва.

Последната победа на „трикольорите“ е отпреди близо година – на 26 септември, когато тимът ни удари Северна Македония с 1:0 в Скопие в среща от Лигата на нациите.

Главен съдия на проверката с иранците, които отпаднаха още в груповата фаза на Световното първенство в Катар, ще бъде сърбинът Лазар Лукич. Помощници ще му бъдат сънародниците му Драган Богичевич и Боян Банович, а четвърти арбитър е българинът Кристиян Колев.

Двубоят на България с Иран е генерална репетиция за националите преди гостуването на Черна гора в европейска квалификация в неделя, 10 септември, от 19:00 часа българско време. България - Иран ще бъде предаван пряко по БНТ 3, можете да го следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички