УЕФА коментира срока, в който да очакваме наказанието си


УЕФА коментира срока, в който да очакваме наказанието си
Снимка: Gulliver/ Getty Images

2370 0

Представител на УЕФА съобщи, че е възможно до по-малко от месец да стане ясно наказанието, наложено на България заради расистките изцепки по време на мача с Англия. Възможно е обаче и заседанието по този казус да бъде свикано след повече от 30 дни.

"По принцип Дисциплинарната комисия на УЕФА заседава веднъж месечно, но това не означава, че следващата среща задължително ще бъде след по-малко от 30 дни. Не мога да коментирам абсолютно нищо относно расистките скандали на мача България – Англия. Ако се интересувате за наказанията, които може да бъдат наложени на БФС, проверете дисциплинарния кодекс, публикуван на сайта ни“, каза представителят на Европейската футболна централа пред dsport.bg.

Както вече е известно, УЕФА ще накаже федерацията ни по четири точки от своя правилник – за расистко поведение (възгласи и нацистки поздрави), хвърляне на предмети, неправилно поведение по време на химните и повторения на голям екран, които са забранени. А как ужасният скандал разплака големия Христо Стоичков вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички