"Трябва ни повече класа - в атака, защита, навсякъде"! Валентин Антов разочарован след загубата от Черна гора


"Трябва ни повече класа - в атака, защита, навсякъде"! Валентин Антов разочарован след загубата от Черна гора
Снимка: Ivan Ivanoff / LAP.bg

2732 0

Защитникът на България - Валентин Антов, не скри разочарованието си след тежката загуба от Черна гора в мач от първия кръг на квалификациите за Евро 2024 г. "Лъвовете" допуснаха поражение с 0:1 на "Хювефарма Арена".

Талантливият бранител сподели мнението си от показаното от себе си и своите съотборници пред пълните трибуни в Разград. Той призна, че тимът на Младен Кръстаич се нуждае от повече класа и самочувствие, но и остави вратата за Европейското отворена.

"Разочаровани сме. Всички се надявахме да започнем позитивно тези квалификации. Ще направим нужния разбор и ще видим къде сме сбъркали", започна Антов след последния съдийски сигнал и продължи.

На какво отдаде загубата?

"Изправихме се срещу опитен отбор, какъвто е Черна гора. Застанаха хубаво, бяха по-подредени, а разликата в класите си пролича при различните положения. Трябваше ни търпение и да сме по-съсредоточени. Хванаха ни на няколко пъти на контраатаки, които започваха от наши грешки. Направихме доста такива още в началото на атаките ни.

Определено ни липсваше и късмет. Бяхме много близо до гола в края, но не успяхме. Това обаче е само първият мач. Имаме нужда да вдигнем нивото, да играем с повече самочувствие и да докажем, че можем да се борим достойно в квалификациите", добави бранителят.

Горчивата истина

"Вече играем доста мачове заедно, схемата ни е добре позната, не ни изненада. Истината е, че просто трябва да покажем повече класа - в атака, защита, навсякъде", завърши Валентин Антов.

С подобно мнение и със същата доза оптимизъм след двубоя остана и една от звездите на българския футбол Кирил Десподов

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички