В последния момент: Изведнъж Черна гора стана фаворит срещу България


В последния момент: Изведнъж Черна гора стана фаворит срещу България
Снимка: Facebook: Team Bulgaria

1432 0

Националният отбор по футбол на България излиза в сблъсък с Черна гора. Това поставя старт и на квалификациите за "лъвовете" по пътя към Европейското първенство по футбол през 2024 година.

По традиция в мачовете между тези опоненти специалисти и букмейкъри винаги дават почти изравнени шансове. В повечето случаи обаче този, който е домакин, бива определян за фаворит.

В последните три двубоя това не се сбъдва, тъй като те не излъчват победител - три равенства. Последната победа на България е от 5-и септември 2009 година, като след това освен равенствата, имаме и едно поражение.

И в днешния дуел селекцията на Младен Кръстаич бе определена за фаворит от букмейкърите. Прави впечатление обаче, че малко преди старта на мача това се обърна и Черна гора получи леко предимство.

Трябва да се отбележи, че това се случи преди да бъдат официално обявени съставите на двата отбора. Мачът започва в 19:00 часа българско време. Ще можете да следите квалификацията за Евро 2024 България - Черна гора НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички