Кирил Десподов не загуби надежди за Евро 2024 след "абсолютно лошото начало" в квалификациите


Кирил Десподов не загуби надежди за Евро 2024 след "абсолютно лошото начало" в квалификациите
Снимка: Facebook: Team Bulgaria

1407 0

Капитанът на България Кирил Десподов смята, че отборът ни е трябвало да победи срещу Черна гора и не е заслужавал загубата. Според него нищо не е загубено е надеждите за класиране на Евро 2024, тъй като това е само първият мач в квалификациите.

Лошо начало, но нищо не е загубено

"Не успяхме да намерим дълбочината. Не успяхме да си отбележим ситуациите, които имахме Като цяло мисля, че заслужавахме ние да победим, а не Черна гора", заяви Десподов след мача.

Относно старта на евроквалификациите: "Абсолютно лошо начало, но има още мачове. Трябва да си оправим ситуацията в понеделник. Окей, загубили сме, вдигаме главите и това е. Не може с една загуба да загърбим всичко".

"Имаше много непринудени грешки отзад и не успяхме да пробием техните халфове. Затваряха ни добре и си изиграха добре мача. Не мисля, че изиграхме трагичен мач. Накрая имахме две ситуации да вкараме и ние, така че не мисля, че сме изиграли трагичен мач. Трябва да се вдигаме, да продължаваме, млади момчета правят грешки, аз правя грешки. Няма безгрешни. Днес сме загубили, в понеделник може да спечелим, това е", категоричен бе Десподов. Даниел Наумов, който направи ключови спасявания, заяви, че Антон Недялков е липсвал на отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички