Треньорът на Черна гора Миодраг Радулович: В този отбор на България има потенциал, имахме шанс в края


Треньорът на Черна гора Миодраг Радулович: В този отбор на България има потенциал, имахме шанс в края
Снимка: GettyImages

2248 0

Треньорът на Черна гора - Миодраг Радулович, остана доволен от видяното от своите възпитаници срещу България на старта на евроквалификациите.

"Храбрите соколи" надвиха "лъвовете" с 1:0 като гости пред пълната "Хювефарма Арена" в двубой от първия кръг на квалификациите за Евро 2024 г. Момчетата на Младен Кръстаич можеха да измъкнат поне точка от срещата в самия ѝ край, но късметът им изневери.

Именно това не се посвени да си признае и самият Радулович, който похвали българския тим за представянето, заявявайки, че вижда потенциала в него.

"И преди мача казах, че очаквам тежък мач с България. Двубоят се проведе на много високо темпо. Прибързахме в някои моменти от първото полувреме. Честитя на моите момчета за този успех", коментира специалистът след успеха на своя отбор.

България има бъдеще!

"България се представи доста добре на терена. Наистина има потенциал в този отбор. Заслужихме си успеха, борихме се за него, но в края имахме и шанс", искрено заяви Миодраг Радулович.

Въпреки лошия старт, треньорът на "лъвовете" - Младен Кръстаич, също успя да открои позитиви в редиците си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички