Кръстаич посочи кое от показаното срещу Черна гора иска да види и срещу Унгария


Кръстаич посочи кое от показаното срещу Черна гора иска да види и срещу Унгария
Снимка: Facebook: Team Bulgaria

4786 0

Националният селекционер Младен Кръстаич подчерта, че в отбора ни е имало много млади момчета при загубата от Черна гора на старта на квалификациите за Евро 2024. Следващият двубой на националите ни е в понеделник срещу Унгария.

Младостта в националния отбор и какво очаква в следващите двубои?

"Играхме с доста млади момчета. Имаше леко притеснение, но ние бяхме отборът, който доминираше. Трябваше да завършим атаките, които имахме, но това са млади момчета. Можехме да започнем по различен начин. Момчетата искаха да спечелят, имахме нашите шансове и мисля, че можехме да започнем по различен начин",  сподели след двубоя сръбският наставник.

Кръстаич е категоричен, че е имало желание и патриотизъм в играчите, което се надява да се повтори в следващите двубои. Видях патриотизъм у играчите. Те искаха победата. Черна гора се бореше и дебнеше за наши грешки в средата на терена и успяха да се възползват.

Трябва да отидем в Унгария с високо вдигната глава. Сърбия е фаворит в групата, но все още имаме възможности да се класираме. Черна гора днес спечели заслужено, но играчите ми показаха желание - това е важното и трябва да продължим да го правим и в следващите мачове". Капитанът Десподов също вярва, че все още има шанс за Евро 2024 въпреки лошия старт.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички