Треньорът на Азербайджан след 1:1 с България: Вкараха ни изненадващ гол, в някои случаи реферът свиреше против нас


Треньорът на Азербайджан след 1:1 с България: Вкараха ни изненадващ гол, в някои случаи реферът свиреше против нас
Снимка: facebook / BulgarianNationalTeam

1197 0

Старши треньорът на Азербайджан - Ариф Асадов, заяви, че националният отбор на България е вкарал "изненадващ гол", който е сломил неговия тим:

"Това беше интересен мач. И двата отбора играха добре. Мислехме за победата през цялото време, но ни вкараха изненадващ гол и това ни сломи. След това направихме промени. Отборът изпълни около 70-80% от това, което исках. Неумението да вкарваме головите си моменти се прояви и днес", констатира Асадов, цитиран от "БТА".

Кратък коментар за съдийството

Той не пожела да коментира в детайли представянето на реферите, но все пак обясни: "Не искам да говоря за съдийството. В някои случаи реферът свиреше против нас, но това още повече укрепва отбора".

ОЩЕ: В Баку запитаха Илиан Илиев дали съдията на мача с Азербайджан е симпатизирал на България

''Това беше и една от задачите на тренировките в този лагер - да държим противника под постоянно напрежение, под преса. Но няма как да правиш преса, когато идваш неподготвен от клуба си. Ние нямаме време да подготвяме физически играчите. Работим върху това да се научим да държим съперника под напрежение. Някои наши контраатаки се получиха много добре. Но нападателите ни не са в добра форма. Муса Гурбанлъ вкара гол днес и се надявам, че това ще се превърне в допълнителен стимул. Шейдаев също се стара, Дадашов беше доволно активен".

Кирил Десподов

"Основните 11 днес ми харесаха повече от гледна точка на тактиката. Те влязоха много внимателно в мача и се стараха най-важното да го правят, а именно - да не нарушават дисциплината. И именно поради това сполучихме да държим България под напрежение. Но е много важно за това как ще си в националния отбор от степента ти на подготовка в клуба. Както казах, след 0:1 се разстрои играта. Но дали вървеше или не, видях желание и до последната минута искахме да вкараме. Пуснахме Джейхун Нуриев и той се включи много добре", завърши селекционерът на Азербайджан.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Голмайсторът Кръстев: Закономерно равенство, жалко, че не вкарахме втори гол

Илиан Илиев е доволен от България и напомни за Азербайджан: Този отбор би Швеция с 3:0

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички