Стилиян Петров: Футболът сме го спрели! Момчетата са в Албания като циркова трупа


Стилиян Петров: Футболът сме го спрели! Момчетата са в Албания като циркова трупа
Снимка: Lap.bg

2641 0

Рекордьорът по мачове с националния отбор на България Стилиян Петров отново се изказа за представянето на "лъвовете" с препратка към управляващите. Той разкритикува представянето на тима в последните два мача и по-специално в последния, който бе срещу Албания.

Възпитаниците на Младен Кръстаич бяха тотално надиграни и загубиха с 0:2, с което записаха девети пореден мач без победа. Освен това загубиха и всички минимални шансове за Евро 2024 след поражението от Литва.

Ето и написаното от Стилиян Петров без редакторска намеса:


"9 години по-късно…

Гледахме ли последните два мача на българи юнаци? То мазохисти, мазохисти, ама вече и психологически сме изтрещяли. Гледах, и с мъка се опитвах да си обясня, какво означаваше за всички нас националната фланелка. Да, едно момче, от един малък град с голям, дълбок язовир… ама, по-дълбок от проблемите в родния футбол, няма в момента.

Няма подкрепа от фенове, няма го народа, няма интерес, няма настроение, няма Президент - момчетата са в Албания като циркова трупа!

Футболът сме го спрели! Футболната система и отличниците в нея, се опитват с некомпетентните си изявления, да залъжат всички нас. Не били важни резултатите, имаме потенциал, чакаме във времето. Единственото нещо, което ще разберем след 2 години е, че сме по-стари и залъгвани от банда таратутняци! Търсим фирма за ремонт!".

А Младен Кръстаич бе сериозно разкритикуван не само у нас, но и в Сърбия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички