Служители от БФС опитали да убедят Борислав Михайлов мачът да е с публика, той отвърнал: Абе, вие луди ли сте, бе?


Служители от БФС опитали да убедят Борислав Михайлов мачът да е с публика, той отвърнал: Абе, вие луди ли сте, бе?
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

4404 0

Адвокатът по спортно право Георги Градев говори отново по случая с БФС и неяснотата около провеждането на двубоя между България и Унгария. Той направи интересни твърдения относно обсъждането с УЕФА относно това къде да е двубоят и, че от централата са опитали да убедят Борислав Михайлов срещата да е пред публика.

Нови твърдения по случая с БФС

Според него служители на БФС опитали да вразумят ръководителя мачът да се играе пред публика, но той отвърнал "Абе, вие луди ли сте, бе?".

"Чрез онлайн връзка между УЕФА, двама служители, един от които и приятелят на Михайлов - Зоран Лакович, който беше тук на позорния конгрес през 2021 г. Другият е служителят, подписал позорното писмо, което видяхме публикувано в разни агенции, услужливи на БФС. От другата страна е бил Михайлов с двама служители на БФС, които са се опитвали да го вразумят мачът да се играе пред публика. Той отказал с репликата "Абе, вие луди ли сте, бе?". Това е, което на мен ми беше казано. Вярвам на информацията", сподели Градев пред bTV.

Той за пореден път призова двубоят да се играе в София, като заяви, че "Арена Арда" не е в нужната категория, за да приеме такъв двубой. "Факт е, че се стигна до там ние сами да си затворим стадиона, което е прецедент в световен мащаб, не само в европейски. И то защото един човек не иска да си подаде оставката. Ще му я подадем!", допълни Градев.

Самият Борислав Михайлов заяви, че вече готви свой заместник начело на БФС, както и че УЕФА е взела решението двубоят да не е в София и да е без публика.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички