След сътресенията: Вади ли Балъков "симулантите" от Черно море?


След сътресенията: Вади ли Балъков "симулантите" от Черно море?
Снимка: БГНЕС

6463 0

Селекционерът на България Красимир Балъков очевидно ще се довери на играчите на Черно море, които повика в националния отбор за мачовете с Косово и Чехия от квалификациите за Евро 2020. Треньорът няма да направи промяна в състава си спрямо повиканите Виктор Генев и Георги Илиев, след като е провел разговори с двамата футболисти относно скандала със съмнение за симулативна игра срещу ЦСКА.

Лагерът започва на 29-и май, като двамата ще бъдат част от състава. В същото време Sportal.bg информира, че Иван Турицов и Марселиньо, които се контузиха, ще бъдат заменени. Засега обаче е ясен само заместникът на играча на ЦСКА - Иван Бандаловски.

Основният проблем за националния отбор обаче е контузията на Николай Бодуров. Капитанът на "червените" е най-убедителният защитник в последните години у нас, но има проблеми с кръста и дори може да се наложи да се оперира. на "Армията" се надяват да не се наложи интервенция, но крайното решение ще бъде взето в близките седмици. Красимир Балъков обаче няма да повика защитник на негово място, а нападателят Цветелин Чунчуков.

Причината за повиквателната на младия нападател е фактът, че новият селекционер иска да играе с типичен централен нападател в предни позиции, а Станислав Костов има проблеми с коляното, заради които играе на инжекции от вече два месеца. Ако не може да играе пълноценно в мачовете, Балъков рискуваше да остане само с Исмаил Иса като алтернатива на голмайстора в Първа лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички