Славчев: Логично е Франция да ни бие, но във футбола логиката не води до успех


Славчев: Логично е Франция да ни бие, но във футбола логиката не води до успех

1035 0

Българският национал Симеон Славчев направи интересно изказване преди световната квалификация с Франция в събота на националния стадион "Васил Левски". Според халфът е логично "петлите" да ни бият, но допълни, че във футбола не винаги логиката печели.

"Ние сме с 12 точки тези квалификации. Ако погледнем назад, винаги завършваме квалификациите за Световно първенство някъде с този брой. Искаме този актив да се увеличи, така че за следващите квалификации да имаме самочувствие. Там наистина са големите цели, защото тази група беше адски трудна. Ние измъкнахме цели 12 точки от нея.

За мача с Франция най-логичното нещо е да ни победят, но, както знаете, във футбола невинаги логиката води до успех. Противникът е много силен.

Допълнителна мотивация е това, че играем вкъщи и се надявам стадионът да е пълен и това да допринесе за една уникална атмосфера и ние да зарадваме привържениците с една добра игра и с борба", сподели Славчев пред медиите по време на лагера на тима в базата в столичния квартал "Бояна".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички