Франция трепери от "Новия Бербатов", а той е...


Франция трепери от "Новия Бербатов", а той е...
Снимка: БГНЕС

3109 0

Пореден текст се появи във френските медии преди мача с България, в който основен акцент е поставен на полузащитника Георги Костадинов. Според lci.fr той е основната заплаха за "петлите", които гостуват в София в предпоследната и за двата тима световна квалификация.

Изданието отново отбелязва, че тимът на Дидие Дешан трябва да е нащрек за играча, който е съфамилник на големия кошмар на френската нация - Емил Костадинов.

"Георги Костадинов не е свързан с Емил, но въпреки това е реална заплаха за отбора на Франция", отбелязва lci.fr.

Медията пише още, че едва ли е случайно, че френският отбор се изправя срещу българин с фамилията Костадинов в толкова важен мач. Пишат, че националът ни е "оминим на най-мразения българин на Хексагона".

Според lci.fr Играчът на Макаби Хайфа от Израел е "Новият Бербатов". Отбелязва се, че той е дебютирал именно срещу Франция - в първия мач между двата тима в тези квалификации, който загубихме с 1:4. Това бе на 7 октомври 2016 г. и бе дебютен мач и за Петър Хубачев начело на България.

Не е пропуснат фактът и че бившият играч на Левски вкара 3 гола в последните си 3 мача с националната фланелка, единият от които срещу Швеция при 3:2.

"Разберете го: Миналото си е минало, но внимавайте тези доброволно забравени времена да не се върнат към "Сините" като бумеранг в главата", завършва материалът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички