Силвиньо: България ни затрудни в един момент, можеха да изравнят


Силвиньо: България ни затрудни в един момент, можеха да изравнят
Снимка: Getty Images

2072 0

Селекционерът на Албания - Силвиньо, заяви, че в момент от контролата с България родният тим е затруднил неговия. Бразилецът помоли играчите си да останат "на земята" след победата с 2:0, пета поред за неговия тим. Голяма част от титулярите - 6, прекараха повечето минути на пейката по време на квалификационните мачове.

"Мисля, че сме добър отбор, който дава всичко от себе си на терена, няма значение дали е официален мач, или приятелски. Ние винаги даваме всичко от себе си и това ми хареса днес. За мен всички са много добри. Всичките 23 играчи, които са в групата", заяви той след мача.

"България ни затрудниха в началото на второто полувреме. Имаха шансове да изравнят, но за наше щастие запазихме чиста мрежата си. Разбирам, че трябва да владеем повече топката, но имаме играчи с много силни характеристики в преходната фаза. Днес например не знам защо в един момент отстъпихме инициативата. Ще гледам запис, ще коментираме с щаба", допълни той.

"Доволен съм и от голмайсторите - Даку влиза като резерва и вкарва, също Мучи и Лачи днес. Това е знак, че имаме много силни играчи както във формацията, така и на пейката. Всички играчи са на едно ниво", завърши бразилецът. За Младен Кръстаич обаче няма драма и мачът е бил добър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички