Младен Кръстаич "гръмна": Голям дует с Миле Китич - показа завиден глас (ВИДЕО)


Младен Кръстаич "гръмна": Голям дует с Миле Китич - показа завиден глас (ВИДЕО)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3404 0

Селекционерът на българския национален отбор по футбол Младен Кръстаич набира все по-голяма популярност в социалните мрежи след видео, на което бе заснет.

В него сърбинът участва в дует по време на купон. Негов партньор е не кой да е, а един от най-популярните певци в Европа - Миле Китич.

Партито е организирано именно от Кръстаич и е по случай рождения ден на неговия син Матей. Можете да видите изпълнението на двамата чрез видеото по-долу в материала.

За националния отбор по футбол на България предстоят много важни мачове през този месец. Паузата за тях наближава, а първият сблъсък е срещу Черна гора и ще се състои в Разград на 24-ти март. Само три дни по-късно пък гостуваме на Унгария.

Както е известно, срещите са част от поредните квалификации, чрез които "лъвовете" ще опитат да се класират на голям форум. Този път шансовете ни изглеждат по-големи, тъй като компания в групата ни правят Унгария, Литва, Черна гора и Сърбия.

Четете новини за националния отбор по футбол на България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички