БФС изпълни желание на Младен Кръстаич, България ще играе 2 контроли?


БФС изпълни желание на Младен Кръстаич, България ще играе 2 контроли?
Снимка: Facebook / BulgarianNationalTeam

2746 0

Националният отбор по футбол на България ще изиграе два приятелски мача през втората половина на 2023 година, твърди "Блиц".

Според изданието, ръководството на БФС е изпълнило желание на старши треньора Младен Кръстаич и е уредило две проверки срещу Узбекистан и Албания, за да могат "лъвовете" да бъдат в оптимална форма по време на квалификационния цикъл за Евро 2024.

България стартира похода си към Европейското в Германия с домакинство на Черна гора (24 март), последвано от гостуване на Унгария (27 март). През лятото е визитата на Литва (17 юни) и домакинството на Сърбия (20 юни).

Разменените гостувания в Група "G" са както следва: Черна гора - България (10 септември), България - Литва (14 октомври), България - Унгария (16 ноември) и Сърбия - България (19 ноември).

От информацията става ясно, че националите ни ще премерят сили с Узбекистан в началото на септември, най-вероятно на 7-о число - три дена преди гостуването на Черна гора. Контролата срещу Албания пък ще се проведе в Тирана на 17 октомври - три дена след домакинството на Литва.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - БФС с важна информация за родните фенове преди Унгария - България!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички