Само звезда на Реал Мадрид изпревари роден национал по асистенции в Лигата на нациите


Само звезда на Реал Мадрид изпревари роден национал по асистенции в Лигата на нациите
Снимка: Guliver/GettyImages

1337 0

България не успя да да завърши на първо място в своята група в Лигата на нациите, но националите ни оставиха отлични впечатления след изиграните двубои в турнира. Един от "лъвовете" дори намери прдна позиция в престижна класация. 

Крайният защитник Страхил Попов завърши на второ място по асистенции в турнира. Пред него единствено е звездата на Реал Мадрид - Марко Асенсио, който има 5. Попов има на сметката си 4 асистенции. 

Българският бранител асиситира и за попадението срещу Словения в последния домакински мач, завършил 1:1. Именно той е изработил всички голове на националите ни като домакини.  ой подаде за успеха с 1:0 над Норвегия, за двата гола във вратата на Кипър. Заедно със защитника на Касъмпаша второто място с по 4 подавания за гол се нареждат Андрия Живкович от Сърбия и арменската суперзвезда Хенрик Мхитарян.

Вече е ясно, че българският национален отбор ще бъде в трета урна за жребия за квалификациите за Евро 2020. Кога е жребият и какви предимства ни носи тази урна - може да прочетете в този материал

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички