Райън Гигс готви сериозна изненада срещу България


Райън Гигс готви сериозна изненада срещу България
Снимка: Guliver/GettyImages

1495 0

Легендата на Манчестър Юнайтед и настоящ селекционер на Уелс Райън Гигс готви една изненада в състава на "дяволи" срещу България в мача за Лигата на Нациите между двете национални селекции. Бившият флангови ас е готов да пусне младия бранител на Ливърпул Неко Уилямс като титуляр, след като го повика за пръв път в националния тим. 

Той вече записа дебюта си в мача срещу Финландия и Гигс е останал много доволен от играта, показана от 19-годишния футболист. Както е известно, той ще е титуляр в началото на сезона и за Ливърпул, след като основният десен бек на Юрген Клоп Трент-Алекзандър Арнолд е с контузия. 

"Фантастичен дебют за Неко Уилямс. Включи се и ни даде енергия. Показа качествата си на проведените тренировки и наистина ми създава проблеми за селекцията, което естествено е хубав проблем. Така че изключително съм щастлив за Неко и да, в мислите ми е за предстоящия мач утре. Все още проучвам момчетата, защото е наистина кратък период от време. Ще направим селекцията си тази вечер", заяви легендата на Манчестър Юнайтед.

Другата голямата тема е завръщането в игра на Гарет Бейл, като той също се очаква да бъде титуляр, въпреки че не играе за клубния си Реал Мадрид. Нещо повече, уелсецът наруши мълчанието си около бъдещето си при "кралете", като Бейл нападна сериозно ръководството на Реал (подробности тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички