Венци Стефанов не е впечатлен от жребия с ЦСКА, закани се пряко на Гриша Ганчев


Венци Стефанов не е впечатлен от жребия с ЦСКА, закани се пряко на Гриша Ганчев
Снимка: LAP.bg

16298 0

Жребият за осминафиналите за Купата на България отреди потенциален столичен сблъсък между Славия и ЦСКА. За целта, преди това "белите" ще трябва да се српавят с Янтра Габрово. Ако това бъде сторено, те ще приемат "армейците" на стадион "Александър Шаламанов".

По този повод президентът на клуба Венцеслав Стефанов изрази своето мнение. Той отбеляза, че първо предстои дуелът срещу Янтра, но и се закани на Гриша Ганчев, като не отдаде особено значение на "червените" и жребия с тях.

"Първо имаме мач с Янтра (Габрово), после идва ЦСКА. Каквото се е паднало на жребия, това е. Каквото за всички, такова и за гол Асан, нали я знаете тази приказка. Да му мисли Гриша Ганчев, това мога да кажа" - коментира той.

Освен това Венцеслав Стефанов изрази своето мнение за решението България - Унгария да бъде преместен от София в Пловдив и пред празни трибуни. Той подчерта, че това е щуротия и е на мнение, че феновете трябва да са на стадиона.

"Националният отбор да играе пред празни трибуни е щуротия! Не знам как да го коментирам. Да лишиш феновете от възможността да гледат и подкрепят българските футболисти… Това решение удря и самия отбор, както и треньора Илиан Илиев. Публиката винаги е била дванайсетият играч, а сега ще сме без този дванайсети играч. Глупост е, разбира се. Националният отбор трябва да играе в София! София си е София.

Пак казвам, че феновете трябва да имат възможност да гледат българските национали, и без това на мачовете в първенството е пълно с иностранци. Трябва да си ценим българското и да се радваме на българското - важно е и за самите момчета да получават шанс в клубовете си - иначе, когато децата им отворят хладилника вкъщи, какво ще правят" - завърши той пред "Спортал".

Вижте и пълня жребий за Купата на България за 1/8-финалите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички