Почитателите на Черно море с гневно съобщение, подкрепят протеста срещу "наглостта, безочието и безумието"


Почитателите на Черно море с гневно съобщение, подкрепят протеста срещу "наглостта, безочието и безумието"
Снимка: ПФК Черно море / PFC Cherno more

1029 0

Привържениците на Черно море и националният фен клуб на тима излязоха с гневно съобщение във Фейсбук, с което заявяват, че ще подкрепят протест срещу БФС, когато националният отбор по футбол се изправи срещу Унгария в мач от квалификациите за Евро 2024.

От фен клуба са категорични, че управлението на настоящото ръководство на БФС не може да продължава. Те призовават за незабавни оставки и в същото време застават плътно зад своя наставник и нов селекционер - Илиан Илиев.

"Националният Фен Клуб „Черно море“ (Варна) декларира стопроцентовата си подкрепа и пълноценното си участие във всяка форма на протест против тотално компрометираното ръководство на БФС. Заставаме твърдо зад позицията, че настоящите управници на футболната ни централа не просто вкупом трябва да подадат незабавни оставки час по-скоро, а че момента за тяхното оттегляне отдавна е безвъзвратно закъснял!

Желаем да припомним, че още преди повече от две години нашата организация се обяви изцяло в подкрепа на кандидатурата на Димитър Бербатов за президент на БФС. Ние бяхме едни от първите, които реално и гласно отправихме исканията си за смяна на статуквото.

В същото време НФК „Черно море“ изразява пълната си подкрепа към новоназначения старши треньор на националния отбор на България Илиан Илиев и не крие гордостта си от факта, че именно наставникът и същевременно клубна икона на любимия ни тим, е избран да води представителния състав на Републиката. НФК „Черно море“ и членовете му обаче са силно обезпокоени от унизителните черезвичайни обстоятелства около провеждането на предстоящия мач, с които Илиев и състезателите му ще трябва да се съобразяват и които неминуемо ще се отразят на концентрацията и представянето им в дебюта на нашия предводител.

Наглостта и безочието на криминалната пасмина от „Бояна“ премина всякакви нива на пошлост и безумие. Последната седмица тези престъпници се оплетоха като патки в калчищата на собствената си некомпетентност и алчност с неадекватните си и нелепи решения около провеждането на предстоящата евроквалификация – решения, които удивиха с арогантната си глупост цяла футболна Европа.

НФК „Черно море“ организира посещение на града - който и да е той, където ще се проведе евроквалификацията България – Унгария, и очаква възможно най-голям брой съратници от представители на останалите фенклубове от страната и други от многобройните поддръжници на идеята за разкарване на престъпната клика, съсипала българския футбол - да направят същото, и всички заедно да покажем на България и на целия свят, че времето им много отдавна е изтекло и че търпението ни отдавна е преляло всякакви граници!", пишат от националния фен клуб на "моряците".

ВИЖТЕ ОЩЕ: БФС разкри какво ще се случи с националния отбор, ако той не излезе срещу Унгария на "Колежа".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички