Петров: Целта ни в групата е третото място, искаме го


Петров: Целта ни в групата е третото място, искаме го
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1031 0

Селекционерът на националния отбор по футбол Ясен Петров заяви, че целта за него и тима в световните квалификаци е третото място в групата. Той сподели, че "лъвовете" ще пътуват за Швейцария с намерението да спечелят точки там, колкото и трудно да изглежда това.

"За нас третото място е цел в групата. Искаме го. Ние трябва да вземем нещо в Швейцария, какво има да губим? Трябва да изиграем този мач. Имахме неприятни 12 минути, ако си спомните. Тогава се обърнах към щаба и им казах, че има още 78 минути. Тогава беше 0:3. За тях мачът е много важен. За нас този двубой е един от мачовете, в които може да се заявим", сподели той на заминаване за Украйна, където националите ще играят контрола.

"И двата мача са сериозни, а настроението е отлично. Много сериозни противници са и се надявам на едно добро представяне. Имайте предвид, че нашето желание е да побеждаваме. Дай Боже, да вземем максимума от всяка една среща. Не знаем как ще се развият те. Най-важното е да покажем добра игра", допълни той.

Според Петров всичките 24-ма повикани от него са в добро физическо състояние. Той потвърди, че срещу Украйна смята да прави ротации и да даде възможност на по-голям брой играчи да вземат участие. А ето как той защити избора си на състав за ноемврийските мачове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички