Петко Христов: Загубихме мача в доста моменти


Петко Христов: Загубихме мача в доста моменти
Снимка: Yulian Todorov / LAP.b

902 0

Защитникът на националния отбор Петко Христов призна, че отборът ни сам се е бил при загубата от Литва с 1:3. Анализът на защитника след поражението бе малко странен пред националната телевизия. Той отговори, че не е наясно защо отбраната ни е допуснала такива попадения, макар да има рутина между конкретното каре.

„Играта не ни се получаваше. Не правихме правилна преса, всяка втора топка беше загубен и там загубихме мача. Те разчитаха на вторите топки и всяка втора беше тяхна. Не знам защо допуснахме такива грешки, не си обяснявам защо. Първият ни хванаха на контраатака и така падна и този гол. При втория заложена топка, взимаме първа, отива после при техен играч и ни вкараха гол”.

„Ние сами си загубихме мача, сами се бихме. Изпуснахме дузпа. Може би там щеше да се промени мача и загубихме мача в доста моменти от двубоя. Петров ни каза да стъпваме по-здраво на почивката и да играем по външните халфове и да разиграваме, за да ги изморим, но не се получи. Мачът със Северна Ирландия е задължителен за нас. Утре ще гледаме видео и ще се подготвим максимално”, завърши Петко Христов.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички