Баражът България - Унгария ще се играе пред празни трибуни на Националния стадион


Баражът България - Унгария ще се играе пред празни трибуни на Националния стадион
Снимка: БГНЕС

3187 0

Баражът между България и Англия на Националния стадион "Васил Левски" ще се изиграе при закрити врата. Това стана ясно след заседанието на Съвета по сигурността към Министерския съвет, на което бе обсъдено актуалната обстановка в страната във връзка с епидемията от коронавирус. 

„Провеждането на спортните мероприятия се преустановява. При невъзможност за отлагане или препланиране, по изключение, спорните прояви се провеждат без публика и това е свързано пак с квалификационни срещи, международни и т.н.", заяви ген.-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски.

Двубоят между България и Унгария е насрочен за 26 март. От Българския футболен съюз изпратиха писмо до УЕФА и очакват отговор във връзка с предстоящия мач в контекста на създалата се обстановка. Преди това от футболната централа спряха и продажбата на билети за мача, докато не се установи дали ще могат да присъстват зрители на Националния стадион.

Окончателното решение за затварянето на стадиона за зрители предстои да бъде потвърдено. Междувременно официално стана ясно, че един от плейофите за Евро 2020 ще се изиграе пред празни трибуни (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички