Петко Христов: В деня преди мач не мисля за футбол, защото ме боли глава


Петко Христов: В деня преди мач не мисля за футбол, защото ме боли глава
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1531 0

Българският национал Петко Христов призна, че никога не мисли за футбол в деня, преди да излезе на терена. Когато го прави, защитникът на Специя получавал главоболие. Младият футболист разказа и за адаптацията си в италианския футбол.

"В деня преди мач не мисля за футбол, защото получавам главоболие. Харесва ми да гледам мачовете си, винаги се опитвам да се подобрявам и гледам себе си, когато мога", заяви бранителят, цитиран от cittadellaspezia.com.

"Прекарах три години в Серия С, откакто пристигнах в Италия, бях много щастлив тук. Първата година беше страхотно да играя за отбора на Фиорентина Примавера и в първия отбор с Пиоли. След това отидох под наем и това ми помогна много да тренирам. Не виждаш често Готи (треньорът на Специя) ядосан, но когато се ядоса...", казва националът с усмивка.

Христов разкрива, че не е гледал всеки един мач на Световното първенство по футбол и не е подкрепял нито един от отборите там. "Гледах около десет мача. Беше добро световно първенство, финалът беше най-добрият мач", споделя футболистът. А ето какво разказа за Специя Христов през миналото лято. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички