От Унгарската федерация: Цялата отговорност е на БФС!


От Унгарската федерация: Цялата отговорност е на БФС!
Снимка: Lap.bg

3125 0

Говорителят на Унгарската футболна асоциация Йено Шипош каза пред "m4sport", че все още чакат официалното решение относно квалификацията за европейското първенство България-Унгария в четвъртък вечер, чиято организация става все по-несигурна.

Тоталният хаос продължава

"Мачът се организира и води от БФС, така че цялата отговорност е на БФС. Според днешната ситуация мачът ще започне в четвъртък от 19:00 ч. Унгарският национален отбор се готви да гостува в Пловдив в четвъртък вечерта. Разбира се, УЕФА все още може да има думата в това", каза говорителят на унгарската федерация в следобедните часове на понеделник.

"Очакваме окончателното решение или от УЕФА, или от българската федерация и ако то дойде, ще действаме в неговия дух. Мисля, че окончателното решение може да бъде взето в понеделник следобед и вечерта, което разбира се ще приемем и ще вземем под внимание.

В този случай българската асоциация носи отговорност за това къде и кога ще се проведе срещата", добави той. Малко преди полунощ все още няма никаква информация от УЕФА. В Унгария вече са тотално "обезсърчени" от случващото се.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички