Обрат пореден: "Колежа" все пак може да приеме България - Унгария


Обрат пореден: "Колежа" все пак може да приеме България - Унгария
Снимка: LAP.bg

2146 0

Пореден обрат около сагата с домакинството на националния отбор по футбол. Собственикът на фирмата, отговаряща за строителството на стадион "Христо Ботев" в Пловдив - Илиян Филипов, обяви, че вече може да гарантира за безопасното провеждане на европейската квалификация с Унгария.

Пореден обрат - къде ще се играе квалификацията?

По-рано именно той заяви, че е изпратил писмо до кмет на града Костадин Димитров, с което е обявил, че провеждането на футболни срещи на съоръжението в този период е "непрепоръчително". Изглежда обаче, че ситуацията се е променила и двубоят на 16 ноември може да е на "Колежа".

"Във връзка с желанието на БФС да провежда футболни срещи на стадион „Христо Ботев“, гр. Пловдив, ДЗЗД „Колежа“, като главен изпълнител на обекта, част от който все още е в строеж, Ви съобщава, че е възможно да бъде създадена организация и предприети мерки по обезопасяване на строителната площадка и прилежащите й територии, с което да се създадат необходимите условия за провеждането на футболната среща между националните отбори на България и Унгария", цитира БТА писмото.

Сега обаче трябва да се изчака решението на общината в Пловдив, която има крайната дума. Едва преди няколко часа Георги Градев обяви, че двубоят няма да е там.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички