Николай Михайлов след равенството с Грузия: Можем да играем, но трябва още класа...


Николай Михайлов след равенството с Грузия: Можем да играем, но трябва още класа...
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1554 0

Капитанът на националния отбор по футбол на България - Николай Михайлов, коментира равенството с Грузия пред камерите на "БНТ".

Ето какво каза родният страж:

"Мисля че играхме добре в отбрана. Имахме своите шансове в атака, не успяхме да отбележим, представихме се по-достойно от мача в Разград, от тука нататък, както казах преди десетина дена, всеки трябва да си направи изводите как и по какъв начин да се развива, за да може септември да изглеждаме по коренно различен начин".

"Не бяхме готови, ако трябва да съм честен, за тези мачове. Много хора не играят по клубовете си и не са в оптимална физическа форма. Много хора бяха контузени, много хора не се възстановиха. Това не е нашият потенциал, отново го повтарям. Можехме да се представим и по добре. Ние футболистите сме главните виновници, трябва да работим повече и да си мълчим".

"Ние можем да ги надиграем само и единствено с игра и победи, ако играем добре и направим последователни победи това ще накара хората да видят живец в отбора и да го подкрепят, аз съм убеден в това нещо. Когато редуваш по-скоро слаби игри, а не добри резултати, е нормално да няма ентусиазъм в хората"

"Трябва да се работи, да се борим, това е нашата действителност. Както виждате те имат трима-четирима играчи, които правят разликата, но тия трима-четирима играят в чужбина, останалите са на нашето ниво. Можем да играем, но трябва още класа, няма какво да си говорим глупости".

"Мисля, че реакцията беше добра. След всичко което се случи като капитан на отбора искам да подкрепя Тошко Неделев. Ние сме 24/7 зад него и неговото семейство. Ние ще бъдем насреща. Човешкият живот е коренно различно нещо. Онзи ден имаше катастрофа, имахме кръв по ръцете, а днес излязохме и играхме мач. Събрахме се и изиграхме приличен мач на фона на нашата действителност".

"Хейтърството е завладяло цялата ни държава, не само българския футбол. Политика, правителство - всичко е наопаки с краката само че Цар Футбол е най-интересното нещо. Първо държавата и след това да говорим за футбол. Аз пак ви казвам - всеки идва и дава максимума за тоя отбор, много е лесно да стоиш и коментираш"

Ето какво каза и националният селекционер Георги Иванов-Гонзо след гостуването ни на Грузия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички