Неприятно: Голямото предимство на България за баража с Унгария може да стане недостатък


Неприятно: Голямото предимство на България за баража с Унгария може да стане недостатък
Снимка: БГНЕС

4697 0

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев обяви тревожна новина за националния отбор по футбол. Бизнесменът, който е и член на Изпълкома на БФС, разкри, че има опасност мачът срещу Унгария в баражите за класиране на Евро 2020, който жребият отреди да е в София, може да се играе в Унгария. Причината на това е липсата на системата ВАР на Националния стадион "Васил Левски".

Така, голямото ни предимство преди баража - домакинският фактор, може да отпадне заради ВАР. Домусчиев посочи, че системата по инсталирането на ВАР на "Васил Левски" не е проста и трябва да получи зелена светлина от УЕФА.

"От съдийската комисия бяха поканили хора, които да ни презентират каква е ситуацията в Европа и у нас. Сега имаме сериозни притеснения, че мачовете на националния отбор трябва да се играят на стадиони, където има инсталиран ВАР. И въпросът не е да дойде микробусче и да инсталира системата. Става дума за сериозна организация и предварително да се даде лиценз от страна на УЕФА. Членовете на Изпълкома бяхме доста притеснени дали домакинският мач срещу Унгария няма да го играем на стадиона в Будапеща. Точно поради това, че нашите стадиони в много отношения не отговарят на съвременните изисквания", заяви клубният бос на пресконференция след провеждането на Изпълкома. Вижте началния час на баража с Унгария в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички