Венци Стефанов призна за конфликт в националния отбор


Венци Стефанов призна за конфликт в националния отбор
Снимка: БГНЕС

1683 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов призна, че е имало конфликт в националния отбор и той е бил свързан с бившия вицепрезидент на БФС - Йордан Лечков.

"Данчо налива масло в огъня, което не е необходимо нито за хората във футболния съюз, нито на самото първенство. Когато има безвластие, дори добре структурираните неща се развалят. Касабов е доста по-уравновесен човек. Не е човек на крайностите. Данчо дори самите футболисти не го долюбват, което е публична тайна”, сподели Стефанов.

Също така той разкри, че има кандидати за президент и изпълнителен директор на БФС, но няма да ги каже толкова рано. "Имам кандидат. Имам кандидат, който да бъде и като изпълнителен директор. Ако сега ги кажа, до юни месец ще им разгоните фамилията. Ще има на 6 години как се е напикал, на 14 години с кой се е сбил. И двамата са много коректни, мъжки, футболни хора. Честни с достойнство. Знаят езици. Дали са футболни хора?! Не, от фигурното пързаляне са".

Освен това Стефанов съобщи и голяма новина, а именно, че вече няма да е член от Изпълкома след избора новия президент - ето повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички