Стоичков: Можем да бием Унгария и във финала, не се страхувайте, българи!


Стоичков: Можем да бием Унгария и във финала, не се страхувайте, българи!

1840 0

Легендата на българския футбол Христо Стоичков призова родните фенове да напълнят Националния стадион за баража за Евро 2020 срещу Унгария. Камата призова още българския народ да не се страхува от съперниците, които ни чакат в групата на Европейското първенство, а именно Португалия, Германия и Франция.

"Българи, не се страхувайте! Само който не е опитал, няма как да успее. Ние опитахме, повярвахме, победихме - и Аржентина, и Мексико, и Германия. Призовавам всички фенове да напълнят стадион "Васил Левски" за мача с Унгария. От нашата черга са и можем да ги бием. Можем да бием после и във финалния бараж. Аз винаги съм живял за такива мачове. Под напрежение и пълни трибуни се играе най-добре", заяви легендата за "Труд".

"Критиките към националния отбор бяха безкрайни в последните години. Когато губиш, е нормално. Когато печелиш, те хвалят. Доста време не сме се класирали, сега ни се отваря шанс. Дано го вземем. Аз винаги съм бил фен на нашите национали и нищо няма да ме направи по-щастлив от възможността да ги коментирам срещу Германия на "Алианц Арена", например", допълни Стоичков. А какво каза за националния ни отбор неотдавна той вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички