Нападател на Черна гора: Ще бъде трудно, България е качествен отбор


Нападател на Черна гора: Ще бъде трудно, България е качествен отбор
Снимка: Getty Images

1674 0

Един от най-опитните футболисти в състава на Черна гора - Стефан Мугоша, заяви, че националният отбор на България по футбол, е доста качествен и може да създаде проблеми на селекцията на "соколите".

Само преди няколко дни Черна гора направи 2:2 с Литва в Каунас в много оспорван мач. Мугоша обаче е категоричен, че "лъвовете" могат да създадат повече проблеми на неговия тим.

"Първият мач с България, който изиграхме през март, беше много труден, едва победихме. Българите направиха доста проблеми и на Сърбия, която без съмнение е качествен отбор и изпуснаха победата на самия финал. Ще бъде изключително трудно. Много по-трудно, отколкото в Литва - и физически, и психологически. Но ние сме опитни, ние представляваме страната и трябва да се издигнем над това, което ни се случи, да играем възможно най-добре", заяви Мугоша.

"Може би е най-добре, че играем след два дни, за да можем да забравим мача в Каунас възможно най-скоро. Трябва да си научим уроците и да направим всичко, за да спечелим. Трябва да се съберем, да се опитаме да спечелим три точки с помощта на феновете. Все още нищо не е приключило, но изглежда винаги трябва да вървим по най-трудния път", добави още нападателят.

Срещата между България и Черна гора в Подгорица е утре (10 септември) и стартира в 19:00 часа.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Емил Велев посочи от кой футболист се нуждае националнияр ни отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички