Младен Кръстаич пуска резерва на Левски от първата минута срещу Литва


Младен Кръстаич пуска резерва на Левски от първата минута срещу Литва
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

2251 0

Българският национален отбор по футбол ще премери сили в квалификация за Евро 2024 срещу Литва тази събота (14 октомври) на "Васил Левски". Селекционерът на "лъвовете" - Младен Кръстаич, пък готви нестандартно решение, с което да изненада прибалтийската страна.

Резерва в Левски започва от първата минута

Единият от националите от състава на Левски - Марин Петков, който се включват от резервната скамейка на "сините" ще започне от първата минута срещу Литва на "Васил Левски" в събота, твърди "Мач Телеграф".

За последно универсалният футболист бе част от 11-те на Николай Костов на 10 август. Това се случи при гостуването на Апоел Беер Шева (0:0) в двубой от третия предварителен кръг на Лигата на конференциите. 20-годишният футболист обаче игра около половин час, а след това бе принуден да напусне заради травма.

Марин Петков се възстановяваше от проблема в глезена близо месец. От тогава той се е появявал на терена общо пет пъти и то като резерва и няма повече от 20 минути в един мач. Въпреки че при Николай Костов Петков играе като нападател, то Кръстаич го използва кято ляв халф-бек и именно на тази позиция ще играе срещу Литва.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Селекционерът на Литва с "приятно главоболие" преди гостуването на България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички