Изненада! В Литва играчите във форма за България са повече от стартовия състав


Изненада! В Литва играчите във форма за България са повече от стартовия състав
Снимка: facebook.com/BulgarianNationalTeam

2339 0

Селекционерът на Литва - Едгарас Янкаускас, изпитва "приятно главоболие" преди европейската квалификация с България. Той разполага с много играчи в добра форма и се чуди кои от тях да избере за титуляри в София.

"Радващото е, че играчите са здрави и в добра форма. Получавам толкова приятно главоболие, когато си помисля как ще трябва да се оформи тази стартова единайсеторка. Дори бих казал, че няма място за всички най-добри", коментира треньорът, цитиран от delfi.lt.

"Имаше футболисти (на тренировъчния лагер, който проведоха, бел.ред.), които наистина заслужават да бъдат в националния отбор, но броят на играчите е ограничен. Определено има здравословна конкуренция вътре, всички са в добра форма, приятно е", допълни Янкаускас.

След пауза от година и половина в отбора се завръща и защитникът Едгарас Уткус. "Възстановяването му е само още една добра новина. Той е футболист на много високо ниво и ние се радваме, че възвърна формата си, здрав е и може да играе отново", посочи селекционерът. По-рано звезди на Левски и ЦСКА призоваха за подкрепа към националния тим.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички