Младен Кръстаич: Футболистите ще изядат тревата на терена, няма значение дали е контрола, или е официален мач


Младен Кръстаич: Футболистите ще изядат тревата на терена, няма значение дали е контрола, или е официален мач
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

1991 0

Националният селекционер на България Младен Кръстаич говори преди приятелския сблъсък с Иран, който е в четвъртък (7 септември) в Пловдив, както и за квалификацията с Черна гора 3 дни по късно. Той заяви, че за него няма приятелски и официални мачове, всеки двубой е важен.

"Първо ми приятно след 30 години националният отбор да играе мач отново в Пловдив. Преди около един месец бях тук и гледах мач на живо и като публика заслужава да гледа мач на живо и ще създаде правилната атмосфера за него", заяви Кръстаич. 

И в приятелските мачове отборът ще играе като за спечелване на точки

"Няма значение за нас дали е контрола, или е официален мач. Опитваме са да създадем конкурентен отбор. Последната една година се опитваме да създадем ядро с отбор, начело с нашия капитан Десподов. Искаме да видим желание от всеки играч, да виждам как те бранят герба. А и публиката мисля, че оценява това.

За нас мачовете не се делят приятелски и квалификационни. Трябва да го играем и утрешния двубой като за спечелване на точки. Искаме да изградим един отбор, който да съм сигурен, че и след 10 години ще е заедно. Последните два мача не записахме победа, но бяхме близо. Публиката бе доволна от енергията, която показахме и искам да я задържим. Това, което гарантирам е, че футболистите ще изядат тревата на терена, за да спечелят", допълни още националният селекционер.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички