Андрей Желязков за националите: Не сме европейски отбор


Андрей Желязков за националите: Не сме европейски отбор
Снимка: Официалната страница на българските национални отбори по футбол

1696 0

Легендата на Славия и българския футбол - Андрей Желязков, сподели мнението си за представянето на националния отбор на България при селекционера Младен Кръстаич.

Жужо обяви, че на практика „лъвовете“ буксуват.

МНЕНИЕТО НА ЖУЖО

"От доста време нещата в националния отбор не са се променили. Буксуваме. Принципно съм за подмладяването при Младен Кръстаич, но трябва опит и класа. Доста от младите футболисти са пренавити. Отделно от това рано отиват извън граница, а не се застояват навън. У нас вкарат гол, два и се главозамайват. Не сме европейски отбор. Изоставаме от големите отбори.

Не попиваме от балканския манталитет. Виждате нашите братя Хърватска и Сърбия какво правят. Не съм против чуждестранните треньори, но помните последните големи победи бяха срещу Холандия и Швеция. Начело беше Петър Хубчев май а...? Талантите от школите стигат до едно ниво, и дотам" каза Желязков пред „БгДерби“.

Бившият футболист на холандския гранд Фейенорд коментира и благотворителната среща "Мач на надеждата", организирана от Стилян Петров.

"Изключителна инициатива на великия Стилян Петров. Ще се съберат доста средства за много хора, които се борят с тази коварна болест. Стадионът ще е пълен. Вече се сдобих с билети и ще съм на трибуните. Дано има още такива мачове за подпомагане на хората в нужда", заяви Жужо.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Жалко: Атакуващ играч на България напусна лагера заради контузия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички