Младежкият национален отбор завърши квалификациите с престижна победа


Младежкият национален отбор завърши квалификациите с престижна победа
Снимка: БГНЕС

1033 0

Младежкият национален отбор по на България  завърши с победа квалификациите за Евро 2017, след като дакружено надигра с 2:0 Румъния в последната си среща от Група 5 на надпреварата.

Така нашите завършват на престижното второ място в подреждането, но за съжаление не успяха да се класират сред най-добрите четири подгласници, за да стигнат до бараж.

Лудогорец гони български национал

Попаденията за  "лъвчетата" в Стара Загора паднаха през първата част и бяха отбелязани от Тони Тасев и Александър Георгиев.

Срещата започна отлично за нашите и в 16-ата минута поведохме врезултата. Александър Василев проби по лявото крило и центрира към Кирил Десподов.

Двамата изгонени младежки национали се извиниха и обясниха причините за скандала

Ударът с глава на фланговият нападател на ЦСКА се удари в гредата, но след това попадна у Тони Тасев, който на празна врата нямаше как да сбърка.

В 35-ата минута България стигна до втори гол. Антонио Вутов се озова на чиста позиция в наказателното поле и потърси пас към Десподов, който обаче не успя да намери топката, за да отправи удар.Зад него обаче бе Александър Георгиев, който без да се бави я прати в мрежата.

БЪЛГАРИЯ - РУМЪНИЯ 2:0

1:0 Тасев (16)

2:0 Георгиев (35)

БЪЛГАРИЯ: Китанов, Гълъбов, Терзиев (63- Ангелов), Василев, Колев, Гамаков, Малинов, Вутов (74- Юсеин), Георгиев, Десподов, Тасев (83- Ненов)

РУМЪНИЯ: Кожукару, Ходоргеа, Олтеану, Мирон, Тудорие, Бумба, Капацина (82- Манеа), Попеску (59- Градинару), Циру, Неделчу, Калкан

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички