Лудогорец гони български национал


Лудогорец гони български национал
Снимка: БГНЕС

2153 0

Младежкият национал на България Христо Попадийн е изгонен от Лудогорец, твърди "Sportal.bg". Ръководството на българския шампион е взело решение да се раздели с младока заради изцепката му по време на лагера на младежкия национален отбор.

Играчът на 'орлите" и Радослав Цонев, напуснаха самоволно хотела в Стара Загора след загубата с 0:3 от Дания и веднага след това бяха изгонени от отбораа по настояване на селекционера Тони Здравков и Емил Костадинов.

Скандал и двама изгонени в младежкия национален отбор

Двамата играчи се извиниха за постъпката си и обясниха че не са съобщили на треньора за апускането си, защото не са искали да го притесняват.

По думите наЦонев твърди, че Попадийн го е придружил, за да го закара до хотела на брат му Борислав Цонев и към 23.00 часа са се прибрали обратно.

Двамата изгонени младежки национали се извиниха и обясниха причините за скандала

В момента Лудогорец води разговори за прекратяване на контракта на Попадийн, който сесъстезаваше във Втора лига за вдублиращия тим на "орлите".

Той вече е отстранен от тима. В Разград са категорични в решението си, тъй като много държат на дисциплината на младите таланти.

Звезда на Лудогорец заби красива родна тенисистка (СНИМКА)

Запознати твърдят, че ако състезателят се бе провинил в клубния си тим, е можел да се размине с глоба. За националния тим обаче нямало прошка, защото по този начин футболистът давал лош пример на по-младите футболисти в цяла България.

Новината за освобождаването на Попадийн още не е обявена официално, но това ще се случи слад като договорът му бъде прекратен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички