"Лъвчетата" с драматично поражение от Португалия


"Лъвчетата" с драматично поражение от Португалия
Снимка: Lap.bg

1718 0

Юношеският национален отбор до 17 години на България загуби драматично от състава на Португалия с 1:2 в мач от група 8 на последната фаза на квалификациите за класиране на Европейско първенство по футбол, във визираната възрастова група. Срещата се проведе на „Жоао Кардосо Стейдиъм“ в Тондела, пред над 500 зрители. Нашите инкасираха поражение след силна игра, но малшанс в края на мача.

"Лъвчетата", водени от Йордан Петков, стартираха страхотно срещата и още във втората минута успяха да открият резултата, след като Борислав Маринов бе на точното място и реализира от близка дистанция, аситенция на Нгуен До.

В 30-ата минута Усман Джало почти на празна врата вкара за 1:1. Густаво Варела пък реализира в 86-ата минута за португалците, които се поздравиха с победа на своя земя.

СТАРТОВ СЪСТАВ НА БЪЛГАРИЯ U-17: Алекс Божев - Слави Чакъров, Петър Господинов , Росен Маринов, Симеон Василев, Антоан Стоянов, Чунг, Неджиб Хаджа, Борислав Маринов, Роберто Илиев, Асен Митков

Лидер в групата е Португалия с 6 пункта. България и Финландия са с по 3. А Република Ирландия е с 0. За нашите предстои мач с Република Ирландия.

Първото място в карето гарантира класиране за големия форум. Втората позиция пък дава огромни шансове за квота за първенството.

Много мениджъри пък проследиха днешната срещата!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички