Лъчезар Танев не отговори категорично дали ще се кандидатира за шеф на БФС, едно нещо е важно за Борислав Михайлов


Лъчезар Танев не отговори категорично дали ще се кандидатира за шеф на БФС, едно нещо е важно за Борислав Михайлов
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1123 0

Футболният топ мениджър Лъчезар Танев даде своето мнение за случващото се в българския футбол и по-конкректно нагласите срещу Българския футболен съюз

Какво е най-важното нещо, което трябва да направи Борислав Михайлов?

Според него най-важното е не дали Борислав Михайлов ще си подаде оставката, а дали ще има дата за нов Конгрес. "Той най-добре си знае, недоволството е огромно. Тук не е най-важното дали Боби ще си подаде оставка или не, по-важното е Боби да насрочи конгрес за първите месеци на следващата година и да не се кандидатира за нов мандат. Хубаво е да има нови хора, които да представят различни гледни точки".

"Три дни преди мача призовах за разум. Едните бягат, другите саботират. Толкова ме е срам и ми е неприятно да коментирам случилото се на протеста. Това е срамно за нас, като нация и хора, които се занимават с футбол. Много хора, и политици, критикуват, но първо да се замислят дали са направили достатъчно за футбола, за да критикуват. За толкова години никакви инвестиции във футболната база не бяха направени", сподели Танев, като отговори и дали смята той да се кандидатира за шеф на футболната централа.

Ще има ли още един кандидат за БФС?

"Днес като ме питате – не, но нищо не се знае. Животът е динамичен. Нещата са такива, че младите хора вече мислят по-различно, по-динамични са, имат право на шанс. Нека не говорим за мен", каза още той в "Арена Спорт".

"Винаги съм бил отворен за разговори. Аз говоря откровено, винаги съм отворен и говоря с всички в лицето, казвам си моето мнение с мисълта за конструктивна дискусия и винаги ще го правя, ако някой има нужда от моите възможности“, каза Танев за това, дали би помагал на ново ръководство на БФС.

А в медийното пространство се появи име, за което се твърди, че е зад протестите срещу БФС.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички