Лоши новини в лагера на Уелс преди двубоя с България за Лигата на нациите


Лоши новини в лагера на Уелс преди двубоя с България за Лигата на нациите
Снимка: Getty Images/Gulliver

1458 0

Аарън Рамзи и Дейвид Брукс са сред четиримата футболисти на Уелс, които се оттеглиха от състава за предстоящите двубои от Лигата на нациите. Полузащитникът на Ювентус и крилото на Борнемут се присъединяват към защитника на Бристъл Сити Ашли Уилямс и нападателя на Лийдс Тайлър Робъртс в списъка с отсъстващи, обявен от местната футболна асоциация в неделя вечер. Борнемут потвърди липсата на Брукс заради контузия в глезена, която не му позволи да играе в предсезонната контрола срещу Бенфика в неделя.

Талантливият 23-годишен играч е обект на интерес от редица клубове в Премиършип това лято, но ръководството на „черешките“ даде да се разбере, че иска да запази крилото на „Виталити Стейдиъм“. Нападателят на Ливърпул Бен Уудбърн и полузащитникът на Нотингам Форест Бренан Джонсън бяха добавени към състава. Оригиналният списък, обявен във вторник, включваше първи повиквателни за мъжкия отбор за десния бек на Ливърпул Неко Уилямс и централния халф на Суонзи Бен Кабанго.

Уелс се завръща към действие тази седмица за първи път след класирането си за Евро 2020 миналия ноември. Тяхната кампания в Лигата на нациите стартира с визита на Финландия в четвъртък, преди тимът да домакинства на България в Кардиф три дни по-късно. Република Ирландия е последният отбор в Лига Б, група 4.

В лагера на българския национален отбор пък най-вероятно няма да могат да разчитат на капитана на ЦСКА Петър Занев. Каква е причината - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички