Легендата на ЦСКА Пламен Марков за Евро 2024: Ако играчите не са оптимисти, няма смисъл


Легендата на ЦСКА Пламен Марков за Евро 2024: Ако играчите не са оптимисти, няма смисъл
Снимка: Facebook / BulgarianNationalTeam

1898 0

Легендата на ЦСКА и последният национален селекционер, извел България на голям футболен форум - Пламен Марков, коментира шансовете на страната ни да намери място на Евро 2024 г.

В предаването "Арена спорт" специалистът сподели мнението си относно предстоящите квалификационни двубои на "лъвовете". Той заяви, че вярва във възможностите на "трикольорите".

"Бих искал да им пожелая класиране, добър футбол, резултатни мачове, които да радват всички нас, които гледаме футбола и професионално сме се занимавали с него. От цялото си сърце и душа им пожелавам успех – нещо, което много е важно и необходимо, за да може хората да имат по-голямо самочувствие и българският футбол да се върне на едно друго ниво", каза Марков и продължи.

"Оптимист съм за шансовете на отбора в групата, защото в спорта всяко едно съперничество започва при резултат 0:0. Ако тези, които участват не са оптимисти, няма защо да започват такава борба и игра", допълни още той.

България приема у дома Черна гора в петък (24-и март) от 19:00 часа. Три дни по-късно "лъвовете" пътуват към Будабеща, където ще се изправят срещу един от фаворитите в групата Унгария от 21:45 часа.

Въпреки ролята си на фаворит, в Унгария далеч не подценяват родните национали!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички