Легендарният Петър Жеков прогнозира, че България няма да се класира на голям форум по футбол още 80 години


Легендарният Петър Жеков прогнозира, че България няма да се класира на голям форум по футбол още 80 години
Снимка: БГНЕС

1515 0

Националният отбор по футбол на България се намира в ужасяващо състояние вече години наред. За това свидетелства както фактът, че не сме били на голям форум от 2004 година насам, така и това, че все по-трудно постигаме положителни резултати и ни се налага да играем срещу тимове като Гибралтар, за да се случи.

След като стана ясна групата на "лъвовете" за квалификациите за Мондиал 2022, отново прогнозите не са никак добри и шансовете ни за класиране не изглеждат големи. В групата ни ще са Италия, Швейцария, Северна Ирландия и Литва.

Великият български голмайстор Петър Жеков направи доста неприятна прогноза, че е вероятно до края на този век да не се класираме повече на голям форум по футбол: "Лошо за националния отбор. Не знам дали до края на този век ще се класираме за нещо. Не виждам как. Събрали са се футболисти, които на топката викат "таралеж". Все говорят и никой не могат да бият. Не ги и гледам" - сподели Жеков.

Друга легендарна фигура от миналото Йордан Лечков пък сподели, че не вижда шансове за България да се класира за Мондиал 2022.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички